Дуальне навчання кухарів у дії. Відчуйте різницю та отримайте насолоду! (епізод 3)

0 02 04 ec9c5f6d4dd1f6bc37a48dde70ecaf39514c4f16c1ec9f4028f6aa1802ccfa95 bb0ef046На навчальній кухні-лабораторії Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості особливе пожвавлення. Тут працюють слухачі - майбутні кухарі. Їм неабияк поталанило: сам шеф-кухар гастрокафе «LOK» Олександр Медведь опікується їхнім виробничим навчанням! Нова форма підготовки кваліфікованих робітників у РЦПТО ДСЗ – з використанням елементів дуальної форми навчання – затребувана і перспективна, адже дозволяє максимально влучно навчати слухачів для роботодавців та враховувати сучасні тенденції і вимоги ринку. Так, відоме рівненське гастрокафе спільно із навчальним закладом буквально «інвестують» у кухарів з тим, аби вже завтра поповнити свої кадри справжніми професіоналами, адаптованими до виробничого процесу.

Цікаві презентації та смачні ідеї оцінили роботодавці

0 02 08 58e5b96390927f845f756e7c1d48f85edfbd559a9bbc74a83137d04ea47b780e 16ae7d1eДержавна кваліфікаційна атестація слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості – це завжди особлива, піднесена атмосфера, адже випускники презентують свої знання і вміння, підтверджують кваліфікацію та претендують на пропозиції працевлаштування від присутніх роботодавців. На ДКА, що 25 лютого відбувалася у навчально-виробничому комплексі на вул. І.Підкови,17а, свято смаку і професійності подарували майбутні кухарі. Старший майстер РЦПТО ДСЗ Майя Сульжук коментує, що кухарські здібності є у багатьох слухачів, проте відшліфувати їх, вдосконалити вміння, навчити застосовувати отримані знання, використовувати цінний досвід досвідчених майстрів – першочергове завдання навчального закладу. Якісному навчанню сприяють і відмінні умови. До послуг майбутніх кухарів сучасний навчальний комплекс: обладнані майстерні «Бар», «Ресторан», «Банкетний зал», кухня-лабораторія з усіма необхідними цехами, нові індукційні плити, пароконвектомат, су від, вакууматор, професійний інвентар, посуд.

Чудово, коли навчає професіонал. Вдвічі приємніше, коли професіонал – твій випускник!

0 02 05 e2f929d49319c8fa3ab1a152e6a76211b497ed8cf8eb7e1823022fdf08aea1b0 448a18fІ це випускниця Олена Рожко. Саме учениця 2003-2004 років тоді ще майстра виробничого навчання Анни Зотік, а сьогодні технолог ТМ «Естель» у Рівному, завітала до свого навчального закладу! Семінар із колористики від провідної кампанії, який провели технологи Альона Цупрук та Олена Рожко, мав на меті підвищити загальну обізнаність майбутніх перукарів у якісних професійних матеріалах, збагатити знання і навички цінним досвідом.

Впродовж трьох днів слухачі прослухали цікаві теми, ознайомилися із особливостями фарбування та новинками відомої торгової марки.

Іноземці зацікавилися професійним навчанням

DSC 5238У рамках навчальної практики студенти – іноземці Національного університету водного господарства та природокористування за спеціальністю «Підпримництво, торгівля та біржова діяльність», відвідали Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Гості з цікавістю слухали про особливості ринку праці в Україні, дізналися про сучасні потреби у кваліфікованих робітниках, особливості відкриття власної справи та державну підтримку малого бізнесу.

У навчальному відділенні, що на вул. Пирогова,8, гості відвідали заняття майбутніх кравців, WEB-дизайнерів та бухгалтерів. На виставці робіт слухачів РЦПТО студенти оглянули унікальні вироби ковальського мистецтва, лозоплетіння, а також вишукане вбрання, створене під час навчально-виробничого процесу.

«Рівненські Магеллани» оздобили імбирне печиво, а знавці краю презентували туристичні маршрути

DSC 5268Одна з команд – учасниць масштабного інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді «Знай і люби свій край» побувала у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Цікаву подорож у світ професій туристичної галузі діти здійснили на базі навчально-виробничого комплексу РЦПТО на вул. І.Підкови,17а. Тут, зокрема, можна здобути професії агента з організації туризму, бармена, офіціанта, кухаря, адміністратора, кондитера.

Не менш цікавою стала і друга частина подорожі – майстер-клас із оздоблення імбирного печива. Разом із майстром виробничого навчання кондитерів Світланою Рибачок діти побували у навчальному кондитерському цеху та розмалювали смачні вироби спеціальними кондитерськими фарбами.У яскравому і творчому процесі діти залюбки проявили свої творчі здібності, а на «сувенірні» пряники нанесли символи міста Рівне та своєї команди.

Головне меню


Реєстрація

Лічильник відвідувачів

3342810
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
372
2365
2737
3324556
42220
67091
3342810

Ваш IP: 107.23.176.162
На сервері час : 2019-03-19 04:41:53
Счетчик joomla